Рибний суп «Марсельський»

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • оливкова олія – 4 ст. л.;
  • апельсин – 1 шт.;
  • рибні тельбухи або ціла риба – 4 кг;
  • сухе біле вино – 0,5 склянки;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • часник – 1 головка;
  • стебла селери – 2 шт.;
  • сушений кріп – 1 ст. л.;
  • сушений чебрець – 1 ч. л.;
  • приправа «Середземноморська» ТМ Огородник – 1 ч. л.;
  • лавровий лист – 5 шт.;
  • сушений розмарин – 1 ч. л.;
  • подрібнені помідори – 1 склянка;
  • томатна паста – 1 ст. л.;
  • перець чилі – 0,25 ч. л.;
  • вода – 4 л.

Процес приготування

  • 1 крокРетельно промийте рибні голови. Наріжте овочі кубиками.
  • 2 крокКаструлю наповніть водою. Після закипання води, додайте рибні голови та оливкову олію. Варіть на малому вогні протягом 5 хв.
  • 3 крокДодайте вино та апельсиновий сік, варіть ще 5 хв.,періодично помішуючи. Покладіть овочі (попередньо їх можна злегка підсмажити на сковорідці) та спеції. Усе ретельно протушкуйте на повільному вогні до повної готовності.
  • 4 крокПісля того, як суп трохи охолов, збийте інгредієнти до однорідної кремоподібної маси. Подавати таку страву потрібно гарячою з італійською закускою «кростіні», тертим сиром «грюер» і з прованським соусом «Руй».

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test