Рибний суп з морепродуктами «Нептуно»

  • recipe-time

    Підготовка

    40 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • морепродукти (лангустіни, молюски) – 190 г;
  • мідії – 40 г;
  • цукіні (очищений) –15 г;
  • цибуля –15 г;
  • перець –15 г;
  • бульйон (рибний) – 80 мл;
  • бульйон (біск) – 85 мл;
  • кмин ТМ Карпатські трави – 1 щіпка;
  • сіль –1 щіпка
  • часник –1 зубчик;
  • оливкова олія –10 мл;
  • базилік ТМ Карпатські трави – 5 г.

Для приготування крем-супу «Біск» потрібні:

  • морепродукти – 500 г;
  • вершки (10%) – 100 мл;
  • масло вершкове – 50 г;
  • помідори – 100 г;
  • цибуля (ріпчаста) – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • приправа «Зелень і овочі до супу» ТМ Огородник;
  • лавровий лист – 4 шт.

Процес приготування

  • 1 крокПокладіть морепродукти в глибоку каструлю і залийте їх водою. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і варіть близько півтори години.
  • 2 крокДрібно наріжте овочі і тушкуйте на сковороді до м’якості. Зелень промийте і цілком покладіть в каструлю до морепродуктів – так її потім буде зручно вийняти з бульйону. До морепродуктів додайте спеції, овочі і проваріть протягом півтори години. Вкінці влийте вершки і, не чекаючи закипання, вимкніть вогонь. Готовий біск процідіть і відставте на деякий час.
  • 3 крокПриготуйте рибний бульйон: варіть рибу і морепродукти із спеціями протягом трьох годин.
  • 4 крокВізьміть глибоку каструлю з товстим дном, влийте рослинне масло і обсмажте морепродукти. Поступово додайте чебрець, нарізаний часник і червону цибулю, цукіні та болгарський перець. Все акуратно перемішайте, тушкуйте на повільному вогні.
  • 5 крокПовільно вливайте до морепродуктів з овочами рибний бульйон і біск. Додайте спеції за смаком і перемішайте.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test