
Рибний суп з морепродуктами «Нептуно»
-
Підготовка
40 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- морепродукти (лангустіни, молюски) – 190 г;
- мідії – 40 г;
- цукіні (очищений) –15 г;
- цибуля –15 г;
- перець –15 г;
- бульйон (рибний) – 80 мл;
- бульйон (біск) – 85 мл;
- кмин ТМ Карпатські трави – 1 щіпка;
- сіль –1 щіпка
- часник –1 зубчик;
- оливкова олія –10 мл;
- базилік ТМ Карпатські трави – 5 г.
Для приготування крем-супу «Біск» потрібні:
- морепродукти – 500 г;
- вершки (10%) – 100 мл;
- масло вершкове – 50 г;
- помідори – 100 г;
- цибуля (ріпчаста) – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- приправа «Зелень і овочі до супу» ТМ Огородник;
- лавровий лист – 4 шт.
Процес приготування
- 1 крокПокладіть морепродукти в глибоку каструлю і залийте їх водою. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і варіть близько півтори години.
- 2 крокДрібно наріжте овочі і тушкуйте на сковороді до м’якості. Зелень промийте і цілком покладіть в каструлю до морепродуктів – так її потім буде зручно вийняти з бульйону. До морепродуктів додайте спеції, овочі і проваріть протягом півтори години. Вкінці влийте вершки і, не чекаючи закипання, вимкніть вогонь. Готовий біск процідіть і відставте на деякий час.
- 3 крокПриготуйте рибний бульйон: варіть рибу і морепродукти із спеціями протягом трьох годин.
- 4 крокВізьміть глибоку каструлю з товстим дном, влийте рослинне масло і обсмажте морепродукти. Поступово додайте чебрець, нарізаний часник і червону цибулю, цукіні та болгарський перець. Все акуратно перемішайте, тушкуйте на повільному вогні.
- 5 крокПовільно вливайте до морепродуктів з овочами рибний бульйон і біск. Додайте спеції за смаком і перемішайте.