Салат «Дієтичний»

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білокачанної капусти;
  • 200 г моркви;
  • 100 г селери;
  • 100 г яблук;
  • 60 г зеленої цибулі;
  • 150-200 г сметани;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту нашинкувати і перетерти з сіллю. Моркву очистити і нарізати соломкою.
  • 2 крокКорінь селери витримати в холодній воді, щоб він набув свіжості, очистити і нарізати соломкою.
  • 3 крокЯблука очистити від шкірки та насіння, нарізати соломкою і зразу перемішати з нарізаними овочами і нашинкованою зеленню цибулі.
  • 4 крокСалат посолити, заправити сметаною та прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test