Салат «Грибок»

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг томатів;
  • 500 г свіжого сиру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 5-6 зубчиків часнику;
  • зелень петрушки або кропу;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСвіжий сир (творог) розтерти з маслом до отримання однорідної маси, змішати з розтертим часником, посолити.
  • 2 крокМокрими руками розділити масу у вигляді конусів зі зрізаними верхівками (ніжки грибів).
  • 3 крокПлоску тарілку посипати дрібно нарізаною зеленню, зверху помістити «ніжки грибів», а на них – зрізані верхівки томатів – «шапочки грибів».
  • 4 крокДо подачі на стіл «грибочки» потрібно тримати в холодильнику.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test