
Салат із баклажанів, томатів та перцю
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г баклажанів;
- 3-4 томати;
- 2-3 стручки солодкого перцю;
- 2-3 зубки часнику;
- 0,5 склянки рослинної олії;
- 1 ст. л. оцту;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокБаклажани випекти, очистити і мілко нарізати. Томати бланширувати, очистити і також мілко нарізати.
- 2 крокПерець випекти, очистити від насіння, мілко нарізати.
- 3 крокОвочі перемішати, додати подрібнений часник, посолити, заправити оцтом і олією. Прикрасити зеленню.