Салат із бобових з перцем

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г бобових;
  • 40 г моркви;
  • 70 г яблук;
  • 100 г болгарського перцю;
  • 100 г майонезу або рослинної олії;
  • зелень петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗамочену квасолю відварити, посолити та з’єднати з дрібно нашинкованою петрушкою та морквою (або яблуками з цибулею).
  • 2 крокЗаправити олією та оцтом, прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test