
Салат із червонокачанної капусти з картоплею
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г капусти;
- 3 картоплини;
- 1 яйце;
- оцет;
- зелень петрушки;
- майонез;
- рослинна олія;
- чорний мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКапусту нарізати соломкою, заправити олією з оцтом, викласти по середині салатниці.
- 2 крокКартоплю відварити, очистити і охолодити. Потім нарізати кубиками, змішати з зеленню петрушки, посолити, полити оцтом, поперчити або змішати з майонезом, розкласти навколо капусти.
- 3 крокЗверху поставити жовток круто звареного яйця. Білок нарізати полосками і викласти у вигляді пелюсток.