Салат із червонокачанної капусти з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г капусти;
  • 3 картоплини;
  • 1 яйце;
  • оцет;
  • зелень петрушки;
  • майонез;
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту нарізати соломкою, заправити олією з оцтом, викласти по середині салатниці.
  • 2 крокКартоплю відварити, очистити і охолодити. Потім нарізати кубиками, змішати з зеленню петрушки, посолити, полити оцтом, поперчити або змішати з майонезом, розкласти навколо капусти.
  • 3 крокЗверху поставити жовток круто звареного яйця. Білок нарізати полосками і викласти у вигляді пелюсток.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test