Салат із фузіллі з морепродуктами

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • фузіллі – 500 г;
  • крабові палички – 300 г;
  • морський коктейль – 300 г;
  • слабосолена сьомга – 200 г;
  • мариновані міні-печериці – 200 г;
  • консервована кукурудза – 100 г;
  • мариновані корнішони – 200 г;
  • біла цибуля – 2 шт.;
  • оцет – 1 ст. л.;
  • майонез – 150 г;
  • великий пучок кропу;
  • сіль і перець за смаком;
  • оливкова олія.

Процес приготування

  • 1 крокМакарони «Фузіллі» відваріть відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на друшляк, перекладіть назад в каструлю, полийте 1 ст. л. оливкової олії, струсіть (масло повинно розподілитися рівномірно).
  • 2 крокМорський коктейль викладіть в друшляк, потім облийте окропом і висушіть. Крабові палички наріжте тонкими кільцями (кільця повинні розвернутися в довгі смужки). Сьомгу наріжте маленькими кубиками, гриби і корнішони розріжте вздовж навпіл (якщо вони великі, то потім ще навпіл).
  • 3 крокЦибулю наріжте дуже дрібно, покладіть в миску, додайте оцет і залийте приблизно склянкою окропу. Через 30 сек. злийте, промийте холодною водою, відкиньте на друшляк і висушіть.
  • 4 крокЗмішайте фузіллі з крабовими паличками, сьомгою, морським коктейлем, корнішонами, грибами, кукурудзою, цибулею і майонезом. Додайте сіль, перець, перемішайте, закрийте плівкою і дайте постояти в холодильнику 3 год. Перед подачею додайте подрібнений кріп.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test