
Салат із фузіллі з морепродуктами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- фузіллі – 500 г;
- крабові палички – 300 г;
- морський коктейль – 300 г;
- слабосолена сьомга – 200 г;
- мариновані міні-печериці – 200 г;
- консервована кукурудза – 100 г;
- мариновані корнішони – 200 г;
- біла цибуля – 2 шт.;
- оцет – 1 ст. л.;
- майонез – 150 г;
- великий пучок кропу;
- сіль і перець за смаком;
- оливкова олія.
Процес приготування
- 1 крокМакарони «Фузіллі» відваріть відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на друшляк, перекладіть назад в каструлю, полийте 1 ст. л. оливкової олії, струсіть (масло повинно розподілитися рівномірно).
- 2 крокМорський коктейль викладіть в друшляк, потім облийте окропом і висушіть. Крабові палички наріжте тонкими кільцями (кільця повинні розвернутися в довгі смужки). Сьомгу наріжте маленькими кубиками, гриби і корнішони розріжте вздовж навпіл (якщо вони великі, то потім ще навпіл).
- 3 крокЦибулю наріжте дуже дрібно, покладіть в миску, додайте оцет і залийте приблизно склянкою окропу. Через 30 сек. злийте, промийте холодною водою, відкиньте на друшляк і висушіть.
- 4 крокЗмішайте фузіллі з крабовими паличками, сьомгою, морським коктейлем, корнішонами, грибами, кукурудзою, цибулею і майонезом. Додайте сіль, перець, перемішайте, закрийте плівкою і дайте постояти в холодильнику 3 год. Перед подачею додайте подрібнений кріп.