Салат із капусти з морквою та яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білокачанної капусти;
  • 1 морква;
  • 1 яблуко;
  • 50 г оцту;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОчищені яблука нарізати скибочками, а моркву – соломкою, довжиною 4-5 см. Капусту нашинкувати і перетерти з сіллю.
  • 2 крокПродукти перемішати, перекласти в салатницю, підцукрянити і приправити оцтом.
  • 3 крокСалат подають до рибних та м’ясних страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test