
Салат із кролика
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 250 г філе відвареного або смаженого кролика;
- 2-3 картоплини (або 1,5 склянки відварених макаронів);
- 2 огірки або яблука;
- 200 г капусти (свіжої або квашеної);
- 1-1,5 склянки майонезу (або сметанного соусу).
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо кролика нарізати тоненькими скибками, відварені картоплю або макарони, огірки або яблука подрібнити, капусту перетерти і трохи підігріти, щоб вона стала м’якою.
- 2 крокОвочі перемішати із м’ясом, заправити соусом і 1 годину витримати в холодному місці.