Салат із квасолі, моркви та яблук

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г квасолі;
  • 20 г петрушки;
  • 40 г моркви (або 65 г яблук);
  • 80 г рослинної олії;
  • 20 г оцту;
  • зелень петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗамочену квасолю відварити, посолити та з’єднати з дрібно нашинкованою петрушкою та морквою (або яблуками з цибулею).
  • 2 крокЗаправити олією та оцтом, прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test