Салат із овочів та фруктів

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 г моркви;
  • 200 г білокачанної капусти;
  • 200 г яблук;
  • 100 г зеленої цибулі;
  • 100 г салатної заправки.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву натерти на грубій тертці, капусту нашинкувати, яблука нарізати соломкою, салат – великими шматочками.
  • 2 крокПідготовлені продукти полити салатною заправкою і поставити на 20 – 30 хвилин в холодне місце. Свіжі яблука можна замінити консервованими.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test