Салат із цвітної капусти та фруктів

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г цвітної капусти;
  • 100 г яблук;
  • 100 г томатів;
  • 100 г свіжих огірків;
  • 100 г листя зеленого салату;
  • 100 г винограду;
  • зелень петрушки (кропу);
  • майонез (або салатна заправка);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді, охолодити у відварі.
  • 2 крокЯблука, томати, огірки нарізати тоненькими скибками, листя салату розрізати на частини.
  • 3 крокВсе змішати з цвітною капустою, виноградом і полити салатною заправкою або майонезом. Салат викласти в салатницю та прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test