
Салат із цвітної капусти та фруктів
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 200 г цвітної капусти;
- 100 г яблук;
- 100 г томатів;
- 100 г свіжих огірків;
- 100 г листя зеленого салату;
- 100 г винограду;
- зелень петрушки (кропу);
- майонез (або салатна заправка);
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКапусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді, охолодити у відварі.
- 2 крокЯблука, томати, огірки нарізати тоненькими скибками, листя салату розрізати на частини.
- 3 крокВсе змішати з цвітною капустою, виноградом і полити салатною заправкою або майонезом. Салат викласти в салатницю та прикрасити зеленню.