
Салат із цвітної капусти
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г цвітної капусти;
- 50 г оцту;
- 60 г рослинної олії (або 200 г майонезу);
- зелень петрушки;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКапусту очистити, опустити на декілька хвилин в солену воду, залити кип’ятком і довести до кипіння. Потім воду злити і капусту залити чистою водою, щоб видалити неприємний запах.
- 2 крокПосолити за смаком і варити при постійному кипінні до повної готовності.
- 3 крокОхолодити у відварі, відкинути на сито і розділити на суцвіття.
- 4 крокЗаправити оцтом, олією (або майонезом) і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
- 5 крокПрикрасити можна кружальцями помідорів або відвареного буряка.