Салат із цвітної капусти

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г цвітної капусти;
  • 50 г оцту;
  • 60 г рослинної олії (або 200 г майонезу);
  • зелень петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту очистити, опустити на декілька хвилин в солену воду, залити кип’ятком і довести до кипіння. Потім воду злити і капусту залити чистою водою, щоб видалити неприємний запах.
  • 2 крокПосолити за смаком і варити при постійному кипінні до повної готовності.
  • 3 крокОхолодити у відварі, відкинути на сито і розділити на суцвіття.
  • 4 крокЗаправити оцтом, олією (або майонезом) і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
  • 5 крокПрикрасити можна кружальцями помідорів або відвареного буряка.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test