Салат Нісуас

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • тунець консервований - 185 г;
  • асорті салатного листя – 80 г;
  • картопля 100-200 г;
  • яйця перепелині - 8 шт.;
  • помідори чері - 8 шт.;
  • цибуля червона - 1/2 шт.;
  • оливкова олія 5 ст. л.;
  • оцет винний - 1 ст. л.;
  • гірчиця зерна - 1 ч. л.;
  • часник - 1 зубчик;
  • сік лимона - 1 ст. л.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати на невеликі шматочки.
  • 2 крокВідварити яйця і розрізати навпіл. Томати чері так само розрізати навпіл.
  • 3 крокЧервону цибулю нарізати тонкими півкільцями.
  • 4 крокДля заправки: натертий на дрібній тертці часник змішати з оливковою олією, лимонним соком, оцтом, гірчицею, сіллю і перцем.
  • 5 крокПорвати листя салату. До нього додати розім’ятий виделкою тунець, яйця, томати чері, цибулю і картоплю, акуратно перемішати та полити заправкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test