
Салат Нісуас
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- тунець консервований - 185 г;
- асорті салатного листя – 80 г;
- картопля 100-200 г;
- яйця перепелині - 8 шт.;
- помідори чері - 8 шт.;
- цибуля червона - 1/2 шт.;
- оливкова олія 5 ст. л.;
- оцет винний - 1 ст. л.;
- гірчиця зерна - 1 ч. л.;
- часник - 1 зубчик;
- сік лимона - 1 ст. л.
Процес приготування
- 1 крокКартоплю відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати на невеликі шматочки.
- 2 крокВідварити яйця і розрізати навпіл. Томати чері так само розрізати навпіл.
- 3 крокЧервону цибулю нарізати тонкими півкільцями.
- 4 крокДля заправки: натертий на дрібній тертці часник змішати з оливковою олією, лимонним соком, оцтом, гірчицею, сіллю і перцем.
- 5 крокПорвати листя салату. До нього додати розім’ятий виделкою тунець, яйця, томати чері, цибулю і картоплю, акуратно перемішати та полити заправкою.