
Салат «Польський»
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
12 порций
Інгредієнти
Інгредієнти для тіста:
- 450 г спаржі;
- 250 г картоплі;
- 30 г зеленої цибулі;
Інгредієнти для соусу:
- 250 г сметани;
- 30 г пшеничного борошна;
- 2 жовтки;
- 30 г гірчиці;
- 10 г цукру;
- 20 г оцту;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокСпаржу та картоплю відварити, охолодити та нарізати дрібними кубиками, цибулю – маленькими шматочками. Підготовлені овочі заправити соусом.
- 2 крокДля цього сметану підігріти, додати підсушене борошно, помішуючи, довести до кипіння.
- 3 крокЗлегка охолоджену масу заправити сирими жовтками, гірчицею, сіллю, оцтом, цукром і охолодити.