Салат «Польський»

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    12 порций

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:

  • 450 г спаржі;
  • 250 г картоплі;
  • 30 г зеленої цибулі;

Інгредієнти для соусу:

  • 250 г сметани;
  • 30 г пшеничного борошна;
  • 2 жовтки;
  • 30 г гірчиці;
  • 10 г цукру;
  • 20 г оцту;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСпаржу та картоплю відварити, охолодити та нарізати дрібними кубиками, цибулю – маленькими шматочками. Підготовлені овочі заправити соусом.
  • 2 крокДля цього сметану підігріти, додати підсушене борошно, помішуючи, довести до кипіння.
  • 3 крокЗлегка охолоджену масу заправити сирими жовтками, гірчицею, сіллю, оцтом, цукром і охолодити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test