Салат «Російський»

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 г свіжих грибів;
  • 5-6 картоплин;
  • 1 корінь селери;
  • 2-3 моркви;
  • 200 г шинки або вареної ковбаси;
  • 2 солених огірки;
  • 1 яблуко;
  • 200 г свіжого або консервованого горошку;
  • 100 г майонезу;
  • маслини;
  • яйце;
  • лимон.

Процес приготування

  • 1 крокГриби відварити та дрібно нашинкувати. Варену картоплю, моркву, селеру, шинку, огірки, яблуко нарізати кубиками. Горошок відварити або замінити консервованим.
  • 2 крокПідготовлені продукти посолити, залити майонезом і добре перемішати.
  • 3 крокПрикрасити оливками, тонкими кружальцями лимона та яйцем.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test