
Салат «Російський»
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 100 г свіжих грибів;
- 5-6 картоплин;
- 1 корінь селери;
- 2-3 моркви;
- 200 г шинки або вареної ковбаси;
- 2 солених огірки;
- 1 яблуко;
- 200 г свіжого або консервованого горошку;
- 100 г майонезу;
- маслини;
- яйце;
- лимон.
Процес приготування
- 1 крокГриби відварити та дрібно нашинкувати. Варену картоплю, моркву, селеру, шинку, огірки, яблуко нарізати кубиками. Горошок відварити або замінити консервованим.
- 2 крокПідготовлені продукти посолити, залити майонезом і добре перемішати.
- 3 крокПрикрасити оливками, тонкими кружальцями лимона та яйцем.