Салат «Слов’янський»

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе;
  • 300 г капусти;
  • 300 г буряка;
  • 120 г ріпчастої цибулі;
  • 80 г хріну;
  • 150 г майонезу;
  • лимонний сік;
  • зелень петрушки (кропу);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту нашинкувати, перетерти з сіллю. Відварені буряк та куряче філе нарізати соломкою, цибулю – напівкільцями, хрін натерти на тертці.
  • 2 крокВсі продукти змішати, посолити, збризнути лимонним соком і заправити майонезом.
  • 3 крокПрикрасити салат курячим філе, тертим хріном, зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test