Салат з індички

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г філе відвареної або смаженої індички;
  • 1-2 ст. л. лимонного або яблучного соку;
  • 2 яйця;
  • 2-3 картоплини (або 1 склянка відвареного рису);
  • 2-3 томати;
  • 2 яблука;
  • 1-1,5 склянки майонезу;
  • 1 корінь селери;
  • листя салату (або шпинат);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокФіле індички нарізати тоненькими скибками, відварену картоплю, огірки, яйця та яблука – кубиками, салат або шпинат нашинкувати.
  • 2 крокПродукти перемішати, заправити майонезом, посолити. Отриману масу викласти в салатницю на листя зеленого салату та прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test