
Салат з руколи, креветок і помідорів чері
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- тигрові креветки – 200 г;
- сир брі – 100 г;
- помідори чері – 300 г;
- яйце куряче – 1 шт.;
- листя салату;
- пучок руколи;
- пармезан – 1 ч. л.
Для заправки потрібні:
- оливкова олія – 2,5 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- морська сіль, перець, спеції – за смаком.
Процес приготування
- 1 крокДля приготування салату підготуйте всі необхідні інгредієнти: очистіть креветки та промокніть їх паперовим рушничком, овочі та зелень ретельно помийте, куряче яйце відваріть.
- 2 крокОбсмажте креветки на сковороді до появи апетитного золотистого кольору.
- 3 крокНа тарілку виложіть зелень (салат, рукола), нарізані половинки помідорів чері та вареного курячого яйця, далі – прохололі креветки, шматки сиру брі.
- 4 крокПолийте салат заправкою із соку лимону, оливкової олії, солі, перцю та спецій.