Червона кефаль на тальятеле з кабачків із гребінцями і песто з пурпурового базиліку

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    25 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • кабачок (цукіні) – 3-4 шт.;
  • філе кефалі – 1 шт.;
  • фіолетовий базилік – 100 г;
  • пармезан – 25 г;
  • підсмажені кедрові горіхи – 25 г;
  • виноградна олія – 40 мл;
  • оливкова олія – 20 мл;
  • вершкове масло – 50 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • приправа «Середземноморська» ТМ Огородник – за смаком;
  • лимон – 1 шт.

Для приготування рибного соусу «Велуте» потрібно:

  • цибуля-шалот – 1 шт;
  • рибний бульйон – 384 мл;
  • біле вино – 140 мл;
  • вершки найбільшої жирності;
  • часник – 1 зубчик.

Процес приготування

  • 1 крокВимийте кабачки, розріжте їх уздовж на три і більше товстих шматки. Візьміть овочерізку і наріжте кожний шматок на тоненькі скибочки, так вони набудуть форми тальятеле.
  • 2 крокПідігрійте воду в каструлі , додайте сіль та варіть кабачкові тальятеле протягом 1-2 хв. після того, як вони зварилися, приправте їх вершковим маслом.
  • 3 крокЩоб приготувати песто, змішайте в кухонному комбайні базилік, тертий пармезан, спеції, кедрові горіхи, виноградну та оливкову олії.
  • 4 крокДля того, щоб приготувати рибний соус «Велуте», дрібно наріжте цибулю, підсмажте її на сковорідці. Влийте біле вино і доведіть його до кипіння. Далі – додайте рибний бульйон, вершки та часник. Суміш доведіть до кипіння, періодично її помішуючи. Після того, як вона охолоне, пропустіть через сито.
  • 5 крокФіле кефалі смажте на сковорідці у великій кількості оливкової олії протягом 2-3 хв. Як тільки шкірочка на рибі буде хрумтіти, перекладіть її на деко, змащене вершковим маслом, і запікайте до повної готовності.
  • 5 крокГребінці, заправлені лимонним соком і спеціями, підсмажте на сковорідці. На центр тарілки викладіть кабачкове тальятеле, філе кефалі з гребінцями, политі соусом «Велуте». Зверху страву приправте песто з пурпурового базиліку.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test