Салат з свіжими овочами та тунцем

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Консервований тунець - 100 г;
  • Помідор – 3 шт.;
  • Огірок – 1шт.;
  • Болгарський перець – 1 шт.;
  • Зубок часнику – 1 шт.;
  • Мікс салатів;
  • Сік лимона – 20 мл;
  • Оливкова олія - 3 ст. л.;
  • Цукор - 0,5 ч. л.;
  • Приправа Заатар ТМ Огородник – за смаком;
  • Чорний мелений перець, сіль - за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокЗ консервованого тунця злити рідину і розібрати рибку на невеликі шматочки.
  • 2 крокОгірок, болгарський перець та помідори нарізати кубиками. Часник пропустити через часничницю. Листя салату порвати невеликими шматочками.
  • 3 крокУ салатниці з’єднати всі овочі, часник, тунець, посолити, поперчити, додати цукор та приправу Заатар ТМ Огородник.
  • 4 крокДодати салатні листя, скропити соком лимона, заправити оливковою олією і акуратно перемішати.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test