Салат з тунцем, помідорами і оливками

Салат з тунцем, помідорами і оливками

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Тунець консервований (в олії) - 180 г;
  • Помідори черрі - 6-7 шт.;
  • Оливки - 6-7 шт.;
  • Салат Айсберг - 250 г;
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.;
  • Сир твердий - 50 г;
  • Яйця перепелині - 5 шт.;
  • Лимон - 0,5 шт.;
  • Сіль та перець за смаком;
  • Оливкова олія - 1 ст. л.

Процес приготування

  • 1 крок Качан салату Айсберг розібрати на листя і помити, висушити паперовими серветками. Руками порвати його на невеликі шматочки. Викласти на тарілку.
  • 2 крокПомідори черрі розрізати на половинки і довільно викласти поверх салату.
  • 3 крокПерепелині яйця відварити в киплячій воді 3-4 хвилини, остудити, очистити і розрізати на половинки. Додати яйця на тарілку.
  • 4 крокЗ тунця злити олію (не викидати!), а з оливок воду, помістити розрізані оливки навпіл та шматочки тунця на салат.
  • 5 крокЦибулю нарізати півкільцями, додати на тарілку. Твердий сир натерти на терці та посипати на салат.
  • 6 крокОлію, злиту з тунця, змішати з соком лимона, сіллю і перцем, полляти цією заправкою салат.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test