
Середземноморське рагу з риби
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2 ч. л. оливкової олії;
- 1 зубчик часнику;
- 1/2 склянки подрібненої цибулі;
- 1/2 червоного болгарського перцю;
- 1/2 зеленого болгарського перцю;
- 1/2 картоплі навпіл;
- 1/2 ч. л. копченої паприки;
- 1 склянка курячого бульйону;
- 1 філе тріски;
- 1 банка помідорів;
- 1/4 склянки варених креветок (розморожених);
- 1 лимон;
- 1 ст. л. кропу;
- 1/4 склянки подрібненої петрушки;
- приправа Середземноморська ТМ Огородник – за смаком.
Процес приготування
- 1 крокУ каструлі або сотейнику розігрійте рослинну олію, додайте часник і подрібнену цибулю. Після того, як вони набудуть золотистого кольору, покладіть свіжий перець, нарізану картоплю, копчену паприку, помідори. Суміш залийте курячим бульйоном.
- 2 крокПротушкуйте овочеве рагу на маленькому вогні протягом 5 хв.
- 3 крокДодайте філе тріски і продовжуйте тушкувати протягом 8 хв. Доповніть суміш креветками, спеціями і продовжуйте тушкувати ще 5 хв. до повної готовності страви.
- 4 крокПодавати середземноморське рагу слід зі свіжою зеленню і шматками лимону.