Серце, тушковане з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    45 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    2-3 години

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г яловичого або свинячого серця;
  • 600 г картоплі;
  • 2 моркви;
  • 1 корінь петрушки;
  • 0,5 ріпи;
  • 1 солоний огірок;
  • 200 г червоного соусу;
  • 4 ст. л. сметани;
  • зелень;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСерце нарізати, промити, 2-3 години вимочувати в холодній воді. Потім знову промити, опустити в киплячу воду і варити при слабкому кипінні: яловиче серце -3-4 години, свиняче – 2-2,5 години. За годину до закінчення варіння додати сіль. Готове серце охолодити у відварі, нарізати поперек волокон невеликими тоненькими скибочками, викласти в посуд, залити гарячим червоним соусом та додати сметану.
  • 2 крокСиру картоплю, ріпу, петрушку, моркву та цибулю нарізати невеликими шматочками і трохи обсмажити. Огірки (невеликі) нарізати тоненькими кружальцями, а великі – очистити, розрізати вздовж на 3-4 частини, видалити насіння та нарізати скибками. Огірки та обсмажені овочі викласти в посуд з шматочками вареного серця, додати лавровий лист і перець Огородник™, перемішати і тушкувати під кришкою при слабкому кипінні до готовності овочів.
  • 3 крокПри подачі до столу серце разом з овочами та соусом викласти на тарілку і посипати зеленню. Серце можна готувати і без сметани, огірків та ріпи.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test