Шашлик з кабачків

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • кабачок - 2 шт.;
  • твердий сир – 100 г;
  • сметана 20% - 4-5 ст. л.;
  • борошно пшеничне – 2 ст. л.;
  • фарш – 350 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • картопля – 2 шт.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • шпажки – 4-5 шт.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • приправа Хмелі-сунелі ТМ Огородник.

Процес приготування

  • 1 крокДля початку потрібно замочити шпажки в воді.
  • 2 крокЗмішати фарш з подрібненою цибулиною. Додати сіль, перець, хмелі-сунелі ТМ Огородник за смаком.
  • 3 крокНатерти очищену сиру картоплю на дрібній тертці та додати в фарш. Відбити його і відставити в сторону.
  • 4 крокНарізати кабачки кружечками завтовшки 1 см, посолити та поперчити.
  • 5 крокСформувати з фаршу кульки розміром з волоський горіх, обваляти кожен кружечок в борошні.
  • 6 крокНанизувати на шпажку кружальце кабачка, кулька фаршу, знову кабачок і фарш, заповнити шпажку по всій довжині.
  • 7 крокЗмастити деко олією і викласти зверху шпажки з шашличками. Змастити їх сметаною і присипати тертим сиром.
  • 8 крокНакрити деко з шашликом фольгою і запікати 35 хвилин при 200° С. Зняти фольгу і запікати ще 10 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test