
Шашлик з печінки
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г печінки;
- 150 г баранячого курдючного або свинячого сала, або копченої свинячої грудинки;
- 2-3 цибулини;
- 3 ст. л. топленого жиру;
- мелений перець Огородник™;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПечінку нарізати квадратними скибочками, товщиною приблизно 1,5 см, нанизати на шампури, перешаровуючи із шматочками сала або грудинки, нарізаними в два рази тонше, ніж печінка.
- 2 крокСмажити над розжареним вугіллям або на решітці. За 2-3 хвилини до готовності полити міцним розчином солі (10 г солі на 100 г води).
- 3 крокПодавати до столу з розсипчастою рисовою кашею і смаженою цибулею або сирою ріпчастою, або зеленою цибулею з огірками та помідорами. Окремо можна подати соус.