Шашлик з печінки

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г печінки;
  • 150 г баранячого курдючного або свинячого сала, або копченої свинячої грудинки;
  • 2-3 цибулини;
  • 3 ст. л. топленого жиру;
  • мелений перець Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечінку нарізати квадратними скибочками, товщиною приблизно 1,5 см, нанизати на шампури, перешаровуючи із шматочками сала або грудинки, нарізаними в два рази тонше, ніж печінка.
  • 2 крокСмажити над розжареним вугіллям або на решітці. За 2-3 хвилини до готовності полити міцним розчином солі (10 г солі на 100 г води).
  • 3 крокПодавати до столу з розсипчастою рисовою кашею і смаженою цибулею або сирою ріпчастою, або зеленою цибулею з огірками та помідорами. Окремо можна подати соус.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test