Шашлики з морепродуктів

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • креветки великі (очищені) - 28 шт.;
  • морські гребінці - 28 шт.;
  • часниковий порошок - 1-2 ч. л.;
  • свіжий лимонний сік - 7 ст. л.;
  • масло вершкове - 100 г;
  • вустерширський соус - 5 ст. л.;
  • паприка - 1 ч. л.;
  • масло рослинне для змазування решітки гриля.

Процес приготування

  • 1 крокУ великий пластиковий пакет із застібками скласти креветки і морські гребінці.
  • 2 крокВ мисці для мікрохвильової печі змішати вустерширський соус, вершкове масло, лимонний сік, часниковий порошок і паприку. Поставити в мікрохвильовку на 1-2 хвилини, до розплавлення масла.
  • 3 крокДістати миску з мікрохвильовки, масляну суміш добре перемішати, відібрати від загальної маси 1/3 частину та відкластити. Решта маринад вилити в пакет з морепродуктами, застебнути пакет, добре струснути і покласти в холодильник на 1 годину, пару раз перемішавши за цей час.
  • 4 крокРешітку гриля змастити олією, а сам гриль включити для попереднього розігріву до середньої температури.
  • 5 крокМорепродукти дістати з маринаду і нанизати на шампури.
  • 6 крокВикласти шашлики з морепродуктів на решітку гриля і смажити, не накриваючи кришкою, близько 6 хвилин з двох сторін. Потім змастити шашлики відкладеним маринадом і за 8-10 хвилин довести до готовності страву.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test