Щука в сметані

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1-1,5 кг щуки;
  • 1-2 ст. л. соняшникової олії;
  • 500-750 г сметани;
  • 1-2 ч. л. чорного меленого перцю ОгородникТМ;
  • 1 лимон (сік і цедра);
  • мускатний горіх.

Процес приготування

  • 1 крокЩуку очистити, натерти перцем Огородник™ ззовні та всередині, облити олією та цілком покласти в глибоку сковороду на керамічну підставку (можна тарілочку) та відкритою поставити в духовку на 7-10 хв., щоб риба зарум’янилася. Потім перекласти в менший посуд, залити сметаною, наполовину покрити нею щуку, закрити кришкою та поставити в духовку на невелику температуру на 45-60 хв.
  • 2 крокГотову рибу викласти на тарілку, скропити лимонним соком, а утворену підливку підігріти до загустіння, посолити, приправити мускатним горіхом та цедрою лимона, подати в соусниці або полити нею рибу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test