Шніцель телячий по-одеськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г телятини;
  • 0,5 склянки молока;
  • 2 яйця;
  • 60 г внутрішнього жиру;
  • 50 г хлібних крихт;
  • 50 г сиру;
  • 2-3 ст. л. перетопленого масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКотлетну масу, приготовану без хліба, добре відбити, додаючи молоко, розробити на тоненькі коржі, змочити їх у збитому яйці, панірувати в сухарях із білого хліба, змішаних з рівною частиною тертого сиру, і підсмажити.
  • 2 крокДо столу подати з будь-яким овочевим або круп’яних гарніром, з картопляним пюре, відвареною або смаженою картоплею, поливши маслом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test