Сібас, запечений в духовці

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г сібасу;
  • 40 мл оливкової олії;
  • 1/2 лимона;
  • свіжа зелень петрушки;
  • орегано;
  • чебрець;
  • приправа «До риби» ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРибу очистити від луски, випатрати, осушити кухонним рушником. Приготувати пряну суміш з масла, солі, лимонного соку, приправи «До риби» Огородник™ та прянощів. Натерти рибу сумішшю зсередини та ззовні, залишити на 20-30 хвилин для маринування.
  • 2 крокПриготувати часточки лимона та гілочки петрушки для начинки. Всередину риби викласти лимон та петрушку і викласти рибу у форму для запікання. Полити зверху маринадом від риби.
  • 3 крокЗапікати 40 хвилин у духовці, нагрітій до 180 градусів. У процесі запікання перевернути рибу, поливаючи соком, що виділився. Для гарніру можна взяти запечену картоплю та свіжі овочі і трави.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test