
Сібас, запечений в духовці
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г сібасу;
- 40 мл оливкової олії;
- 1/2 лимона;
- свіжа зелень петрушки;
- орегано;
- чебрець;
- приправа «До риби» ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРибу очистити від луски, випатрати, осушити кухонним рушником. Приготувати пряну суміш з масла, солі, лимонного соку, приправи «До риби» Огородник™ та прянощів. Натерти рибу сумішшю зсередини та ззовні, залишити на 20-30 хвилин для маринування.
- 2 крокПриготувати часточки лимона та гілочки петрушки для начинки. Всередину риби викласти лимон та петрушку і викласти рибу у форму для запікання. Полити зверху маринадом від риби.
- 3 крокЗапікати 40 хвилин у духовці, нагрітій до 180 градусів. У процесі запікання перевернути рибу, поливаючи соком, що виділився. Для гарніру можна взяти запечену картоплю та свіжі овочі і трави.