Смажений нут

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г нуту;
  • 1/4 ч. л. соди;
  • 100 г оливкової олії;
  • цибулина;
  • 3 шт. помідорів;
  • 1 ч. л. паприки ОгородникТМ;
  • ковбаса свиняча з часником;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГорох залити водою, додавши по щіпці соди та солі, залишити на 12 годин. Воду злити, а горох промити. Солону воду в каструлі довести майже до кипіння та відправити туди горох, прикрити кришкою та варити 2-3 години на середньому вогні.
  • 2 крокПомідори та цибулю подрібнити, ковбасу тонко нарізати. У розігрітій сковороді обсмажити цибулю, додати помідори та тушкувати хвилин 10. Потім додати паприку та ковбасу, перемішати. Горох відкинути на друшляк та викласти в сковороду. Тушкувати на великому вогні, протягом 5 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test