
Смажений нут
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г нуту;
- 1/4 ч. л. соди;
- 100 г оливкової олії;
- цибулина;
- 3 шт. помідорів;
- 1 ч. л. паприки ОгородникТМ;
- ковбаса свиняча з часником;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГорох залити водою, додавши по щіпці соди та солі, залишити на 12 годин. Воду злити, а горох промити. Солону воду в каструлі довести майже до кипіння та відправити туди горох, прикрити кришкою та варити 2-3 години на середньому вогні.
- 2 крокПомідори та цибулю подрібнити, ковбасу тонко нарізати. У розігрітій сковороді обсмажити цибулю, додати помідори та тушкувати хвилин 10. Потім додати паприку та ковбасу, перемішати. Горох відкинути на друшляк та викласти в сковороду. Тушкувати на великому вогні, протягом 5 хвилин.