Сметанний соус до риби

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г сметани;
  • 2 яйця;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 маринований огірок;
  • перець духмяний ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПоловину огірка натерти на тертці, другу половину дрібно порізати та додати до сметани. Одне яйце дрібно нарізати, а друге – подрібнити виделкою і також додати до сметани.
  • 2 крокПриготовану суміш посолити, приправити духмяним перцем Огородник™, видавити часник та перемішати. Подавати до смаженої та припущеної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test