Сочевиця, тушкована з копченою грудинкою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 стакан сочевиці;
  • 150 г копченої грудинки;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 1 ст. л. томату-пюре;
  • зелень петрушки, кропу;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПромиту сочевицю замочити в холодній воді протягом 3-4 годин, потім воду злити. Грудинку ошпарити окропом та нарізати тонкими скибочками. Нашаткувати цибулю та злегка підсмажити її разом з грудинкою.
  • 2 крокПісля цього сочевицю та грудинку покласти в каструлю, залити склянкою води або бульйону, додати томат-пюре, сіль, перець та лавровий лист Огородник™ і, накривши каструлю, тушкувати сочевицю протягом 30 хвилин.
  • 3 крокПеред подачею до столу готову сочевицю викласти на тарілку гіркою та посипати подрібненою зеленню петрушки або кропу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test