Соковиті відбивні в сухарях

  • recipe-time

    Підготовка

    20 минут

  • recipe-time

    Готувати

    40 минут

  • recipe-servings

    8 порций

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Свинячі відбивні – 8 шт.;
  • Сіль і перець – за смаком;
  • Борошно – 1 стакан;
  • Яйце – 4 шт.; 
  • Панірувальні сухарі – 2 склянки;
  • Пармезан – 30 г;
  • Зелень – 1 ст. л.;
  • Рослинна олія (для смаження).

    Процес приготування

    • 1 крокВимийте м’ясо, наріжте порційними шматочками та відбийте. Поперчіть та посоліть за смаком.
    • 2 крокУ глибокій мисці збийте яйця, в окрему всипте борошно.
    • 3 крокУ третій мисочці з’єднайте сухарі, тертий сир, зелень. Обваляйте відбивну в борошні, умочіть в яйце, викладіть в сухарі. Обваляйте з усіх боків в паніровці
    • 4 крокВикладіть на сковороду з розігрітою олією і смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки з двох сторін.

    Залишитикоментар

    Поле обов'язкове.

    Поле обов'язкове.

    X
    test