Солянка по-домашньому

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г яловичини;
  • 150 г телятини;
  • 100 г шинки;
  • 100 г сосисок;
  • 250 г нирок (або інших м’ясних продуктів);
  • 750 г м’ясних кісток;
  • 300 г картоплі;
  • 250 г цибулі;
  • 100 г томат-пасти;
  • 75 г вершкового масла;
  • 150 г солених огірків;
  • 50 г маслин;
  • 150 г сметани;
  • зелень;
  • лимон;
  • перець ОгородникТМ
  • лавровий лист ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокВ киплячий м’ясо-кістковий бульйон покласти нарізану скибками картоплю і пасеровану з томатною пастою цибулю.
  • 2 крокПроваривши 10-15 хвилин, покласти очищені і нарізані огірки, проварити 5 хвилин, потім покласти сіль, спеції Огородник™, нарізані скибками м’ясні продукти і варити декілька хвилин.
  • 3 крокПри подачі до столу додати маслини, сметану, очищені кружечки лимону, зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test