Солянка рибна

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г судака (або іншої риби);
  • 200 г ріпчастої цибулі;
  • 80 г томат-пасти;
  • 120 г солених огірків;
  • 40 г вершкового масла;
  • 80 г маслин;
  • рибний бульйон;
  • лимон;
  • зелень;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену рибу нарізати на шматки зі шкірою і реберними кістками.
  • 2 крокВ рибний бульйон покласти нарізану соломкою і спасеровану з томатом цибулю, скибки очищених від насіння та шкірки огірків і шматочки сирої риби.
  • 3 крокЧерез 15 хвилин посолити і приправити спеціями Огородник™, додати маслини без кісточок. При подачі до столу в тарілку кладуть лимон і зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test