Солянка з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 стакан томатного соку;
  • 6 ст. л. рослинної олії;
  • 400 г шампіньйонів свіжих;
  • 500 г капуста білокачанна;
  • 1 морква;
  • 2 шт. цибуля ріпчаста;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНа глибокій сковороді розігріти олію. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на слабкому вогні, весь час помішуючи, до злегка золотистого кольору. Додати нарізані шампіньйони, сіль та перець Огородник™. Довести до готовності і перекласти в миску.
  • 2 крокДрібно нарізати моркву соломкою і цибулину. Обсмажити на олії в тій же сковороді, на повільному вогні, тушкуючи. До готових овочів додати склянку томатного соку. Продовжувати тушкувати на повільному вогні, весь час помішуючи. Додати півчайної ложки солі і чайну ложку цукру, перець Огородник™. Готувати до утворення густої консистенції.
  • 3 крокКапусту тонко нашаткувати. Перекласти до моркви, цибулі і томату, перемішати. Накрити кришкою, і тушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи. Додати сіль і цукор, до готової капусти додати гриби і перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test