Солянка збірна грибна

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    45 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 г свіжих грибів;
  • 20 г сушених грибів;
  • 70 г маринованих грибів;
  • 60 г солених грибів;
  • 320 г ріпчастої цибулі
  • 300 г солених огірків;
  • 120 г оливок;
  • 100 г каперсів;
  • 120 г томат-пюре;
  • 60 г вершкового масла;
  • лимон;
  • 150 г сметани;
  • зелень петрушки, кропу;
  • перець мелений ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокСвіжі гриби очистити, промити, покласти на 10-15 хвилин в киплячу воду, відцідити і нарізати. Сушені гриби відварити окремо і також нарізати соломкою. Цибулю дрібно нашинкувати і підсмажити на маслі з томатом-пюре.
  • 2 крокОгірки очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою; нарізати і мариновані ошпарені гриби. Підготовлені продукти покласти в киплячий бульйон і варити 10-15 хвилин.
  • 3 крокПотім додати лавровий лист Огородник™, сіль, перець Огородник™ і довести до кипіння. Додати оливки без кісточок, каперси, проварити 5 хвилин.
  • 4 крокПри подачі до столу додати сметану, скибки очищеного лимону, зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test