
Солянка збірна грибна
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 100 г свіжих грибів;
- 20 г сушених грибів;
- 70 г маринованих грибів;
- 60 г солених грибів;
- 320 г ріпчастої цибулі
- 300 г солених огірків;
- 120 г оливок;
- 100 г каперсів;
- 120 г томат-пюре;
- 60 г вершкового масла;
- лимон;
- 150 г сметани;
- зелень петрушки, кропу;
- перець мелений ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокСвіжі гриби очистити, промити, покласти на 10-15 хвилин в киплячу воду, відцідити і нарізати. Сушені гриби відварити окремо і також нарізати соломкою. Цибулю дрібно нашинкувати і підсмажити на маслі з томатом-пюре.
- 2 крокОгірки очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою; нарізати і мариновані ошпарені гриби. Підготовлені продукти покласти в киплячий бульйон і варити 10-15 хвилин.
- 3 крокПотім додати лавровий лист Огородник™, сіль, перець Огородник™ і довести до кипіння. Додати оливки без кісточок, каперси, проварити 5 хвилин.
- 4 крокПри подачі до столу додати сметану, скибки очищеного лимону, зелень.