Солянка збірна м’ясна

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г м'яса;
  • 300 г м'ясні продукти;
  • 4 шт. солоні огірки;
  • 2 шт. цибуля ріпчаста;
  • 2 ст. л. томат-пюре;
  • 1 ст. л. каперси;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ст. л. маслин;
  • 100 г сметани;
  • лимон;
  • зелень петрушки, кропу;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль;
  • 2 л бульйон яловичий.

Процес приготування

  • 1 крокРіпчасту цибулю нашаткувати, злегка підсмажити і тушкувати з томатом і олією, додавши трохи бульйону. Огірки очистити від шкірки, розрізати на дві частини і нарізати скибочками.
  • 2 крокМ’ясні продукти нарізати тонкими скибочками, покласти в каструлю з приготованою цибулею, додати огірки, каперси, сіль, лавровий лист Огородник™, залити бульйоном і варити 5-10 хвилин.
  • 3 крокМожна додати нарізані кружальцями помідори. При подачі до столу в солянку покласти сметану, маслини, скибочки лимона, очищеного від шкірки, дрібно нарізану зелень петрушки або кріп.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test