
Солянка збірна м’ясна
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г м'яса;
- 300 г м'ясні продукти;
- 4 шт. солоні огірки;
- 2 шт. цибуля ріпчаста;
- 2 ст. л. томат-пюре;
- 1 ст. л. каперси;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- 1 ст. л. маслин;
- 100 г сметани;
- лимон;
- зелень петрушки, кропу;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- сіль;
- 2 л бульйон яловичий.
Процес приготування
- 1 крокРіпчасту цибулю нашаткувати, злегка підсмажити і тушкувати з томатом і олією, додавши трохи бульйону. Огірки очистити від шкірки, розрізати на дві частини і нарізати скибочками.
- 2 крокМ’ясні продукти нарізати тонкими скибочками, покласти в каструлю з приготованою цибулею, додати огірки, каперси, сіль, лавровий лист Огородник™, залити бульйоном і варити 5-10 хвилин.
- 3 крокМожна додати нарізані кружальцями помідори. При подачі до столу в солянку покласти сметану, маслини, скибочки лимона, очищеного від шкірки, дрібно нарізану зелень петрушки або кріп.