Солодкий перець з грибами під вершковим соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г грибів;
  • 500 г болгарського перцю;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 150 г вершків;
  • суміш перців ОгородникТМ;
  • куркума;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю очистити, нарізати кубиками 1х1 см та обсмажити на рослинній олії. Гриби вимити, нарізати пластинками, додати до цибулі та смажити 10 хвилин. Перець помити, очистити від насіння, нарізати соломкою, додати до грибів з цибулею та смажити ще 10 хвилин. Залити овочі вершками, додати сіль, суміш перців Огородник™, куркуму та довести до кипіння.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test