Солодкий соус з родзинками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 л молока;
  • 200 г родзинок;
  • 40 г вершкового масла;
  • 1/2 ч. л. ванільного цукру;
  • 10 г цукру;
  • 50 г пшеничного борошна.

Процес приготування

  • 1 крокЧастину молока у невеликій каструлі довести до кипіння, а іншу частину розвести з пшеничним борошном. Добре змішане молоко з борошном влити у підігріте та варити, помішуючи, поки маса не загусне. Потім зняти з вогню та процідити через сито, протираючи, якщо утворилися грудочки.
  • 2 крокСоус знову поставити на плиту, додати цукор-пісок, ванільний цукор, вершкове масло та добре промиті та пропарені родзинки без кісточок, довести до кипіння і зняти з вогню, дати охолонути.
  • 3 крокПодають до запіканок, млинців, оладок, сирників та інших солодких страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test