Солоні зелені помідори

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2,5 кг зелених помідорів;
  • 120 г крупної солі;
  • 1 велика головка часнику;
  • 1,5 л води;
  • 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
  • пучок петрушки;
  • пучок кінзи;
  • 1 шт. перцю чилі;
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком ОгородникТМ;
  • 1 ч. л. рожевого перцю горошком.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори промити, обсушити, порізати на 4-8 частин залежно від розміру помідорів. Скласти їх у велику миску або каструлю. Зелень (петрушку, кінзу), часник, перець чилі порізати, покласти у блендер та подрібнити.
  • 2 крокВоду довести до кипіння, додати сіль, горошини перцю, лавровий лист Огородник™ та прокип’ятити близько хвилини. Розсіл остудити, щоб він був негарячим. Теплим розсолом залити помідори, накрити кришкою по діаметру меншою, ніж каструля, зверху поставити гніт.
  • 3 крокЗалишити помідори при кімнатній температурі у темному місці на 4 дні. Після цього перекласти помідори у банки, залити розсолом, у якому вони солились, закрити кришками та прибрати в холодильник або погріб.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test