Сьомга, запечена у фользі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг філе сьомги;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 1 лимон;
  • 1 ст. л. зелені;
  • ½ склянки пікулі;
  • гострий томатний соус;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокФіле нарізати на поперечні скибочки товщиною близько 2 см та викласти на 4 листи фольги, попередньо змащених жиром. Заправити лимонним соком, сіллю та перцем Огородник™.
  • 2 крокПосипати сьомгу подрібненими пікулями та зеленню, щільно загорнути у фольгу і запікати в грилі близько 45 хвилин. Наприкінці заправити рибу гострим соусом.
  • 3 крокДо сьомги подають підрум’янені у грилі тости. Хліб перед обсмажуванням окропити рослинною олією, а потім натерти зубчиком часнику.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test