Соус абрикосовий

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 50-60 г кураги (або 300 г свіжих абрикосів);
  • 200 г води;
  • 300 г цукру.

Процес приготування

  • 1 крокКурагу замочити, потім вийняти, рідину процідити і в ній же відварити курагу. Протерти через сито, додати цукор та варити до загустіння на слабкому вогні, стежачи, щоб соус не підгорів.
  • 2 крокЗамість кураги можна використовувати свіжі абрикоси. Їх потрібно на 20-30 секунд занурити в окріп, зняти шкірку, видалити кісточку, засипати цукром, витримати 2-3 години та прокип’ятити 5-8 хвилин.
  • 3 крокПодають у гарячому та холодному вигляді до пудингів, кремів і каш.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test