Соус «Біле вино»

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г рибного білого соусу;
  • 65 г білого сухого вина;
  • 2 жовтки;
  • 60 г вершкового масла;
  • лимонний сік;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ білий основний соус незадовго до готовності влити гаряче вино, суміш остудити приблизно до 70 градусів та весь час помішуючи, додати яєчні сирі жовтки, розтерті з маслом.
  • 2 крокПриправити сіллю, перцем Огородник™, лимонним соком, після чого процідити. Подати до припущеної та вареної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test