Соус білий основний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г рибного бульйону;
  • 25 г борошна;
  • 25 г маргарину;
  • 25 г ріпчастої цибулі;
  • 20 г коріння петрушки і селери.

Процес приготування

  • 1 крокГарячу білу борошняну пасеровку додати до рибного бульйону, проварити протягом 20-25 хвилин. Потім додати нарізаний корінь петрушки та селери, цибулю і проварити ще близько півгодини.
  • 2 крокПісля цього соус потрібно процідити через сито, протираючи овочі, які зварилися. Подають до страв з відвареної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test