
Соус білий з яйцем
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г білого соусу;
- 4 жовтки;
- 4 ст. л. вершків або сметани;
- лимонний сік;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ сирі жовтки, змішані з маслом, влити вершки або сметану, нагріти до 70 градусів, безперервно помішуючи, зняти посуд з плити та, не припиняючи змішувати, влити білий соус, температура якого повинна бути не більше 70 градусів, щоб не згорнулися жовтки.
- 2 крокПотім приправити сіллю, перцем Огородник™, лимонним соком, тертим мускатним горіхом, все добре розмішати та процідити. Соус можна заправити вином.
- 3 крокПодають до варених та припущених страв із баранини, телятини, куриці та дичини.