Соус білий з яйцем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білого соусу;
  • 4 жовтки;
  • 4 ст. л. вершків або сметани;
  • лимонний сік;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ сирі жовтки, змішані з маслом, влити вершки або сметану, нагріти до 70 градусів, безперервно помішуючи, зняти посуд з плити та, не припиняючи змішувати, влити білий соус, температура якого повинна бути не більше 70 градусів, щоб не згорнулися жовтки.
  • 2 крокПотім приправити сіллю, перцем Огородник™, лимонним соком, тертим мускатним горіхом, все добре розмішати та процідити. Соус можна заправити вином.
  • 3 крокПодають до варених та припущених страв із баранини, телятини, куриці та дичини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test