Соус червоний смородиновий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 100 г кісток свинячої буженини;
  • 15 г естрагону;
  • 40 г варення чи джему;
  • 50 г червоного сухого вина;
  • 20 г вершкового масла;
  • зелень петрушки;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКістки нарізати, злегка підсмажити, додати бульйон та тушкувати в закритому посуді близько півгодини.
  • 2 крокПісля цього проціджений бульйон з’єднати з червоним соусом, додати чорносмородинове варення чи джем, перець ОгородникТМ, зелень петрушки, естрагон та варити ще 10-15 хвилин.
  • 3 крокСоус процідити через сито, протираючи ягоди, довести до кипіння, влити вино, знову довести до кипіння під кришкою та заправити маслом.
  • 4 крокСоус можна готувати і без вина. Подають до страв із смаженого м’яса, дичини та котлетної суміші.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test