Соус червоний цибулевий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 2 цибулини;
  • 20 г вершкового масла;
  • цукор;
  • оцет;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно нарізану цибулю трохи спасерувати на маргарині (колір не повинен змінитися). Потім додати оцет, перець та лавровий лист Огородник™, кип’ятити протягом 8-10 хвилин. Після цього влити червоний основний соус, приправити цукром, сіллю та варити близько 15 хвилин. Заправити маслом. Соус можна також готувати з додаванням відвару з печериць.
  • 2 крокПодають до тушкованого м’яса, биточків та котлет. Під цим соусом запікають м’ясо.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test