Соус червоний з грибами та томатами

  • recipe-time

    Підготовка

    5 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 2 цибулини;
  • 50 г свіжих грибів;
  • 50 г томатів;
  • 30 г вина;
  • 20 г вершкового масла;
  • зелень естрагону.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно порізану цибулю спасерувати, гриби відварити, нарізати соломкою та підсмажити разом з цибулею.
  • 2 крокПотім з’єднати з червоним соусом та варити 10-15 хвилин. Незадовго до готовності додати шматочки томатів (без шкірки) та нарізану зелень естрагону, довести до кипіння.
  • 3 крокПотім ввести вино, трохи остудити та заправити маслом. Соус можна готувати без вина та естрагону.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test