
Соус червоний з грибами та томатами
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г червоного соусу;
- 2 цибулини;
- 50 г свіжих грибів;
- 50 г томатів;
- 30 г вина;
- 20 г вершкового масла;
- зелень естрагону.
Процес приготування
- 1 крокДрібно порізану цибулю спасерувати, гриби відварити, нарізати соломкою та підсмажити разом з цибулею.
- 2 крокПотім з’єднати з червоним соусом та варити 10-15 хвилин. Незадовго до готовності додати шматочки томатів (без шкірки) та нарізану зелень естрагону, довести до кипіння.
- 3 крокПотім ввести вино, трохи остудити та заправити маслом. Соус можна готувати без вина та естрагону.